söndag 20 december 2015

Visumresan dag 2

På lördagen tänkte vi först gå till en marknad som skulle ligga i en liten park nära där vi bodde. Vi hittade parken och insåg snabbt att problemet inte var att hitta parken utan att inte gå vilse i den. Okej den var inte riktigt så stor, men att kalla den en lite park var ganska missledande. Vi gick runt ganska länge och tittade runt där. Vi hittade ingen marknad (visade sig att det bara fanns på söndagar) men parken i sig själv var värd att bara gå runt i och njuta av. Framförallt efter tre månade i en så stor stad som Buenos Aires. 

 
  
 
  


Efter att vi varit i parken vände vi tillbaka mot hostelet, på vägen stannade vi i en mataffär och gick på en riktig shoppingtur när vi insåg hur billigt det var och hur mycket som fanns i jämförelse med en mataffär i Buenos Aires. Väl tillbaka på hostelet gjorde vi tomat med mozzarella till lunch (det var alldeles för varmt för lagad mat, vid 23.00 på kvällen var det 27 grader) och efter lunchen packade vi ihop våra saker och begav oss ner till stranden där vi spenderade resten av eftermiddagen. Om inte annat så var resan värt det bara för att kunna få chansen att bada i havet. Det var så skönt! 

 

På kvällen gjorde vi ett nytt försök att hitta en restaurang, den här gången rustade med en google maps karta med restauranger utsatta. Trotts det slutade det med att vi hamnade på en pizzeria den dagen också, samma kedja men inte på samma ställe. Vi avslutade dagen på samma sätt som fredagen med en promenad längsmed strandpromenaden. 


1 kommentar: