onsdag 30 september 2015

Utflykt med förskolan

Så har redan hälften av den andra veckan på förskolan gått. Nu har vi varit här i Argentina i nästan exakt två veckor. I söndags följde Louise och jag med hennes jobb på en utflykt till en religiös temapark. Vilket var väldigt annorlunda än man var van vid som svensk. Jag vet inte om det var den mest spännande park jag varit i, men det var intressant att se hur det såg ut. Självklart var vi tvungna att se månförmörkelsen på söndagen också. Fördelen i Argentina var att den var 23:11 och inte 4:00 som i Sverige.
Jag har även varit på utflykt med min förskola. Vi var och besökte ett konstmuseum med barnen. Jag hjälpte till med barnen som var två år, vilka var de yngsta som fick följa med. Men det var även många barn från andra åldersgrupper där. Jag fick framförallt ta hand om en flicka som inte verkade jätte road av konsten, å andra sidan var det väldigt intressant att hitta alla de nya rummen, men att jaga fåglar när vi väntade på bussen var nog det roligaste. Jag ska tillbaka till museet med en annan grupp barn i morgon, men då ska jag antagligen hjälp till med treåringarna. Förutom det fortsätter dagarna att gå. Det känns som jag börjar komma in vardagen nu, vilket är skönt. Börjar lära mig rutinerna på förskolan så att jag vet vad som kommer hända och lättare kan hjälpa till. Nedanför kommer några bilder från utflykten till museet och lite från vardagen i förskolan.


Det är mycket byggande underdagarna, med många olika material. Idag byggde många flygplan
som flög till Sverige.

En av tvååringarna jag jobbar med fick tag på min
mobil, det här var resultatet.

Utanför en av byggnaderna där jag jobbar.

Konstmuseet, vi var på avdelningen med Argentinsk
konst. Annars erbjöd de just nu konst från norden...

Men jaga fåglar var roligare.

Äntligen sol och lite värme! Här har treåringarna
gymnastik utomhus.

1 kommentar:

  1. Elina, vilken snygg bild på månen! Och så älskar jag bilden på barnens skuggor, smart ;) Låter skönt att ha kommit in i lite rutiner. Vi hörs på lördag, kram!

    SvaraRadera